Bine ati venit pe HackTeam Forum !
Aici veti gasi o gama larga de metode de hack atat pe Windows cat si pe platforme Linux/Unix , programe in consecinta ,tutoriale . In acelasi timp aici veti gasi si asistenta help in materie corespunzatoare . Precizam ca tot ce se gaseste pe acest site este doar in scop de dezvoltare iar voi va asumati intreaga raspundere pt actiunile pe care le savarsiti . || SS-TEAM || Va Multumeste pt vizita !
Lista Forumurilor Pe Tematici
Bine ati venit pe HackTeam Forum ! | Reguli | Inregistrare | Login

POZE BINE ATI VENIT PE HACKTEAM FORUM !

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
bruneta_ta_us Profile
Femeie
25 ani
Giurgiu
cauta Barbat
25 - 52 ani
Bine ati venit pe HackTeam Forum ! / Direct Conect / Tag-ul  
Autor
Mesaj Pagini: 1
Dark
Membru

Inregistrat: acum 18 ani
Postari: 210
Este de forma <0.401,M:A,H:7/3/2,S:2>, exprima informatii destre un user, in sensul versiunii clientului folosit, a numarului de huburi la care este conectat si a numarului sloturilor deschise.

Serveste pentru a transmite informatii importante despre useri. Tag-ul este particularizat pentru fiecare user in parte. Contine informatii despre tipul de client folosit de utilizator, modalitatea de conectare (Activ, Pasiv sau Socks5), numarul de huburi la care este conectat, si numarul de sloturi deschise pentru upload.
Unde se gaseste tag-ul ? Acesta este vizibil pentru toti userii, nu numai pentru operatori. In lista userilor, sunt vizibile toate nick-urile celor conectati la hub, existand coloana pentru share-ul fiecaruia, descrierea share-ului, tag, tipul conexiunii si e-mail.(unii clienti pot oferii mai multe informatii, cum ar fi: pk, lock, host, share exact, limita UP, viteza, dimensiunile filelist-ului, suport, etc...)


Se citeste astfel:
V:0.401 :aceasta informatie indica ce tip de client foloseste userul, in acest caz dc++ versiunea nr. 0.401
M:A :aceasta este modalitatea. Se poate schimba doar in acest mod: M:P sau M:5; in primul caz este vorba destre modalitatea Activ, in cel de-al doilea, de modalitatea Pasiv, iar M:5 semnifica o conexiune prin intermediul unui socks. H:6/3/2 :H este prescurtarea de la huburi, indicand numarul de huburi la care este conectat userul. Asa cum se observa, sunt vizibile trei numere, impartite de /; primul numar semnifica numarul de huburi la care este conectat userul, dar in care nu are nick-ul inregistrat, nu este vip sau operator; al doilea numar indica numarul de huburi la care este conectat userul, si in care are nickul inregistrat sau este vip; cel de-al treilea numar reprezinta numarul de huburi in care userul este operator. Adunand cele trei numere, rezulta ca userul este conectat la un numar de 11 huburi.
S:2 :S este prescurtarea de la slots, 2 este numarul de sloturi deschise pentru upload.
In mod normal, tag-ul se prezinta in modul aratat mai sus, dar unii clienti genereaza un tag diferit. Iata in continuare cateva exemple:
StrongDC++: L:reprezinta limitarea benzii pentru upload, iar O:reprezinta numarul de sloturi ocupate.
PhantomDC: <++ V:...,M:P,H:3/0/0,S:1,O:5,B:7> B:reprezinta limitarea benzii in upload.
RMDC++: B: reprezinta limitarea benzii in upload; D: reprezinta limitarea benzii in download
DCGUI: H:numarul total de huburi; L:limitarea benzili in upload.
DC:Pro: F:numarul 5 este limita aplicata benzili in download, iar 7 in upload


_______________________________________


pus acum 17 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la