Bine ati venit pe HackTeam Forum !
Aici veti gasi o gama larga de metode de hack atat pe Windows cat si pe platforme Linux/Unix , programe in consecinta ,tutoriale . In acelasi timp aici veti gasi si asistenta help in materie corespunzatoare . Precizam ca tot ce se gaseste pe acest site este doar in scop de dezvoltare iar voi va asumati intreaga raspundere pt actiunile pe care le savarsiti . || SS-TEAM || Va Multumeste pt vizita !
Lista Forumurilor Pe Tematici
Bine ati venit pe HackTeam Forum ! | Reguli | Inregistrare | Login

POZE BINE ATI VENIT PE HACKTEAM FORUM !

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
dela_dela 24 ani
Femeie
24 ani
Bucuresti
cauta Barbat
24 - 48 ani
Bine ati venit pe HackTeam Forum ! / Direct Conect / Fakeri  
Autor
Mesaj Pagini: 1
Dark
Membru

Inregistrat: acum 18 ani
Postari: 210
Fakerii sunt intr-adevar o plaga in comunitatea dc++, fiind daunatori atat pentru huburi, cat si pentru useri. Ca operator, trebuie sa iti imbunatatesti in continuu atat modul de a studia fiecare user, cat si metodele de cauatre, deoarece fakerii, cei buni evident, sunt intr-o continua cercetare si imbunatatire a clientilor modificati. In momentul in care ai descoperit un faker, situatia este simpla, un simplu kick sa ban rezolvand problema. Dar important este sa fi capabil sa il gasesti.
In vederea deosebirii unui faker de ceilalti utilizatori corecti, trebuie sa fii atent in primul rand la tag si la share (deoarece fake-ul este folosit in primul rand in scopul aratarii unui share de dimensioni mari, de la 60 GB in sus, deci controlarea celor cu share mic ar fi o pierdere de timp), la tipul de client folosit, la descriere, etc.
Unii useri ascund tagul, ceea ce inseamna ca nu vor sa comunice ceea ce ascunde tag-ul, fiind posibili fakeri. Unii clienti, cum ar fi DcGui, nu arata tagul, dar asta nu inseamna ca este vorba de fake share! Pentru rezolvarea acestei probleme este suficienta setarea in softul hubului a optiunii de a nu permite accesul celor cu tag ascuns. Unii clienti modificati arata o versione veche de client, deci aparand un tag de genul:
<++ V:0.263,M:P,H:6/0/0,S:8>,
<++ V:0.305,M:A,H:1/0/0,S:6>,
<++ V:0.241,M:P,H:3/0/0,S:3>,
<++V:0.251,M:P,H:1/0/0,S:3>,


_______________________________________


pus acum 17 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la